Spa Modellen

De spamodellen van MAAX Spas zijn leverbaar in alle soorten en maten. Voor zowel binnen als buiten. U wilt genieten? Koop dan een spa van MAAX Spas voor optimale ontspanning! Niets is fijner dan na een lange dag hard werken bijkomen in uw eigen jacuzzi... Droomt u mee?

De tijd om uw tuin om te vormen tot een ontspannende spa omgeving is aangebroken. Het bezit van uw eigen spa voor in de tuin brengt u het gemak en genot dat hoort bij het inpassen van de spa-ervaring in een drukke levensstijl, zonder dat u hiervoor de deur uit hoeft. Met de ruime keus aan beschikbare spamodellen en eigenschappen kunt u precies de spa kopen die bij u past en deze zal naadloos inpassen in het ontwerp van uw tuin.

De spamodellen van MAAX Spas zijn ontworpen met het oog op hydrotherapie en ontspanning. Performance Seating en Zone Therapy zijn slechts twee van de vele exclusieve eigenschappen die u zult ontdekken, terwijl u zich ontspant en geniet van alles wat uw nieuwe spa brengt. Een spa van MAAX Spas is de beste jacuzzi voor buiten die u zich kunt wensen...