Zone Therapy

Om dagelijkse lichamelijke belemmeringen te verlichten hebben medische specialisten het concept Zone Therapy ontworpen. Dit concept werkt zeer goed bij stress en helpt het lichaam te ontspannen.

Of het nu is om de stress van het dagelijks leven te verminderen, te herstellen van een sportblessure of het verlichten van de pijn door pijnlijke en stijve gewrichten - uw spa van MAAX Spas is ontworpen met adviezen van medische specialisten en de Zone Therapy wordt in elk model ingebouwd.

Zone Therapy maakt gebruik van strategisch geplaatste jets om de specifieke pijnzones te bereiken waar spierspanningen zich bevinden. Meer jets betekent niet per definitie een efficiŽntere massage. De sleutel tot totale ontspanning en verlichting voor het hele lichaam is een nauwkeurige plaatsbepaling van de juiste jets met de juiste straalgrootte die massageactie garanderen precies daar waar deze het meest efficiŽnt is. Het Zone Therapy concept is ontworpen door medisch specialisten op het gebied van fysieke revalidatie en massagetherapie.