Voorwoord

Kris Vaes: uw wellness-specialist

Bij zijn toenmalige werkgever, Knapen uit Diest, was Kris de verkoper die de afdeling wellness opstartte. Hij zorgde voor een exclusieve invoer van de Maax-Colemon spas. Via opleidingen, tot in de USA, en jarenlange ervaring met alle mogelijke spas is hij een echte expert op dit gebied.

Niet alleen de verkoop, maar vooral de dienst na verkoop die hij verzorgt maakt van uw investering een levenslang genot.

Vandaag kan u van al deze ervaring genieten bij AQUAMAAX.

Infraroodcabines by Health Mate
Mens sana in corpore sano, weet U wel! Tijdens een infrarood sessie van een half uur warmt uw lichaam op, de diepgaande warmte verbetert de bloeddoorstroming en uw hart begint harder te pompen. Spieren worden soepeler en uw nek en schouwders ontspannen. Je verliest een halve liter vocht en je verbruikt 300 tot 800 kcal per sessie. Dit is evenveel dan tijdens een uurtje hardlopen.

Reuma en artrose,spier- en gewrichtspijnen,hoofdpijn en stress, maar ook het onder controlehouden van uw gewicht. Een Health Mate infrarood cabine wordt al 35 jaar gemaakt van de fijnste soort rode canadese ceder en geeft u een levenslange garantie op het hout, de stralingselementen, de sturing-, de bedieningspanelen en de sterrenhemel van elke cabine.Binnen en buiten sauna
De voordelen van een sauna moeten we jou niet meer vertellen. Bij onze afdeling Wellness by AQUAMAAX vind je niet alleen een aantal tot in de puntjes afgewerkte serieproducten, maar je kan er ook terecht voor een a la carte afgewerkte sauna, volledig geintegreerd in uw eigen woning.

Onze made in Belgium sauna's zijn uitgerust met een 40 mm vochtwerende natuurlijke vlasisolatie, die er steeds voor zorgt dat uw cabine kan blijven "ademen".

Jaccuzi's by Maax
Wij leven vandaag aan een turbo-tempo. Stress op het werk is een vast gegeven. U verdient dan ook, meer dan ooit, een moment van ontspanning. De weldaden van een degelijke spa moet je echt eens zelf ervaren.

Nieuw in het gamma is ook de zwemspa. Met ons Belgisch klimaat de ideale investering om gedurende het hele jaar te kunnen zwemmen in uw eigen tuin.